• 0086-21-58386256
  • دوشنبه تا شنبه: 10:00 - 16:00 / یکشنبه تعطیل است

سفید شدن واژن با زینک اکساید از دروغ تا واقعیت ...

از زینک اکساید به طور گسترده ای برای بیماری های پوستی استفاده می شود، با این وجود قادر به درمان بسیاری از مشکلات پوستی دیگر است، به همین دلیل از شما دعوت می کنیم که در ادامه از تمام خواص و مزایایی که اکسید روی به شما ...

به خواندن ادامه دهید

فواید دستمال مرطوب کننده را بشناسید | مجله ...

دستمال مرطوب‌ها حاوی مواد ضد عفونی کننده، پاک کننده و آنتی باکتریال هستند که برای تمیزی پوست و سطوح استفاده می‌شوند. از دستمال مرطوب‌ها می‌توان برای تمیز کردن بدن کودک، بدن انسان، پاک کردن ...

به خواندن ادامه دهید

اکسید روی – Zinc oxide - مرجع مواد شیمیایی ایران

بخارهای روی با اکسیژن موجود در هوا واکنش می دهد و ZnO تولید می شود. سپس این بخارات وارد محفظه خنک کننده شده و جمع آوری می شوند. در این روش اکسید روی به دست آمده خالص می باشد و برای مصارف دارویی و ...

به خواندن ادامه دهید

کرم زینک اکسید یک کرم چند منظوره برای پوست

مصارف کرم زینک اکسید (پماد اکسیددوزنگ) از آن جا که روی یک جزء طبیعی سلول های پوست می باشد، هنگامی که این کرم به کار برده می شود، مواد مغذی به آسانی جذب پوست می گردد. به همین دلیل، این کرم می ...

به خواندن ادامه دهید

خواص زینک اکساید برای پوست صورت و بدن چیست ...

فایده دیگری که اضافه کردن زینک اکساید به محصولات پوستی دارد این است که با ایجاد کردن یک سد محافظتی روی پوست، از تبخیر شدن رطوبت جلوگیری کرده و باعث ماندگاری اثر محصولاتی مانند مرطوب کننده‌ها می‌شود.

به خواندن ادامه دهید

فواید پماد زینک اکسید - مینو

همچنین این پماد زخم را مرطوب و تمیز نگه می دارد. 3- اثرات قابض روی پوست. پماد زینک اکسید مانع تشکیل چربی اضافی روی پوست می شود (چربی اضافی پوست را برطرف می کند). همچنین پوست را سفت می کند. این پماد ...

به خواندن ادامه دهید

زینک اکساید = zinc oxide اکسید روی

پاک کردنشان از روی سطح پوست هم نسبت به شیمیایی ها سخت تر است و نکته ای که باید حواسمان بهش باشد این است که یک ضدآفتاب فیزیکی کامل ضدآفتابی است که هم تیتانیوم دی اکساید (TITANIUM DIOXIDE) هم زینک اکساید (ZINC OXIDE) دارد.

به خواندن ادامه دهید

زینک اکساید (زینک اکسید) : موارد مصرف، عوارض ...

مکانیسم اثر زینک اکساید. اكسيد روي با ايجاد يك سد فيزيكي باعث بازتاب، پراكنده كردن و جذب اشعه ماوراء بنفش و اشعه مرئي نورخورشيد شده و نفوذ آن را از طريق اپيدرم به حداقل مي‌رساند. به علاوه ...

به خواندن ادامه دهید

همه چیز درباره‌ پماد زینک اکساید - سبک زندگی

زینک اکساید یا اکسید روی از صدمه دیدن سلول‌های پوست و پیری زودرس آن جلوگیری می‌کند و با فیلتر کردن اشعه‌ی خورشید مانع رسیدن نورهای مضر به پوست و در نتیجه خشکی پوست می‌شود.

به خواندن ادامه دهید

پماد زینک اکساید برای جای جوش | فواید زینک ...

بخش عمده‍‌ای از پماد زینک اکساید را ماده معدنی بسیار مفیدی به نام اکسید روی با فرمول ZnO تشکیل می‌دهد. این ماده دارای خواص بسیار زیادی برای بهبود پوست آسیب دیده و درمان انواع عارضه‌های پوستی می‌باشد.

به خواندن ادامه دهید

پماد ایپوزینک (زینک اکسید)؛ کاربردها، نحوه مصرف ...

پماد ایپوزینک برای درمان بثورات ناشی از پوشک، سوختگی جزئی، ترک پوستی شدید و یا سایر تحریکات پوست استفاده می‌شود. زینک اکسید یا اکسید روی یک ماده معدنی است که در این پماد نقش اساسی ایفا می ...

به خواندن ادامه دهید

زینک اکساید چیست و موارد استفاده از پماد زینک ...

با استفاده از اکسید روی در محصولات بهداشتی می توان از تکثیر باکتری ها جلوگیری کرد و حساسیت های پوستی را تسکین داد. لازم به ذکر است که کرم ترمیم کننده پوست سینره ، حاوی زینک اکساید و هیالورونیک ...

به خواندن ادامه دهید

مشخصات کرم مرطوب کننده زینک اکساید راسن | شفاف ...

کرم مرطوب کننده زینک اکساید راسن تأثیر زیادی در افزایش شفافیت و نرمی پوست بدن دارد. استفاده از این کرم در زمان آفتاب ‌سوختگی، باعث برگشتن پوست به حالت طبیعی شده و سفیدی آن را هم افزایش می‌دهد.

به خواندن ادامه دهید

اکسید روی

اکسید روی یا زینک اکسید Zinc Oxide ترکیبی غیر ارگانیک می باشد که دارای فرمول شیمیایی ZnO است. این ترکیب پودری سفید رنگ بوده و در آب حل نمی شود و کاربرد بسیار وسیعی در طیف گسترده ای از صنایع مانند کاشی و سرامیک, لعاب سازی, تولید ...

به خواندن ادامه دهید

زینک اکساید چیست و پماد آن چه کاربردهایی دارد ...

فواید پماد زینک اکسید برای پوست. یک ماده پودری شکل سفید رنگ است که در ساخت مواد آرایشی به کار می رود. این ماده غیر قابل حل در آب است، ولی در محیط اسیدی حل می شود. زینک اکسید به دلیل آثار ضد چربی ...

به خواندن ادامه دهید

روی اکسید - ویکی‌پدیا، دانشنامهٔ آزاد

روی اکسید (به انگلیسی: ZINC OXIDE) که در کتاب‌های کهن توتیا نامیده می‌شود، ترکیب غیر آلی با فرمول ZnO و به شکل پودری سفید رنگ و غیر محلول در آب است. کاربردها توتیا توتیا اکسید ناخالص فلز روی (روی اکسید) است.

به خواندن ادامه دهید

اکسید روی چیست | قیمت خرید اکسید روی صنعتی و ...

اکسید روی یا زینک اکساید یکی از مهمترین ترکیبات شیمیایی معدنی است که کاربرد های بسیاری در صنایع متعددی دارد. اکسید روی دارای نام انگلیسی Zinc Oxide و فرمول شیمیایی ZnO است. این ترکیب شیمیایی به رنگ ...

به خواندن ادامه دهید

صابون سفیداب – صابون زینک اکسید سیندرلا

در زبان انگلیسی کلمۀ "روی" که یک عنصر است آن را "زینک zinc" میگویند. چون یکی از مواد تشکیل دهنده این صابون از "اکسید روی" ( zinc oxide ) میباشد و به آن صابون سفیدآب و هم صابون زینک اکسید گفته میشود.

به خواندن ادامه دهید

صابون زینک اکسید گل سیتو روشن کنندگی پوست ...

صابون زینک اکسید گل سیتو (Gol Cito Zinc Oxid Soap) صابون زینک اکسید گل سیتو حاوی لانولین موجود در این صابون رطوبت پوست را حفظ و باعث نرمی پوست میشود.همچنین علاوه بر روشن …

به خواندن ادامه دهید

اکسید روی در صابون سازی چه کاربردی دارد؟ - اکسید ...

امروزه اکسید روی دارویی (زینک اکساید) به دلیل ویژگی‌های طبی از جمله رفع آسیب‌های پوستی، مانند سوختگی یا زخم و تحریکات که دارد در تولید بسیاری از صابون‌ها به عنوان ماده اولیه موثره استفاده می‌شود.

به خواندن ادامه دهید

مصارف شگفت‌انگیز پماد زینک اکساید + مزایا و معایب

اکسید روی مصارف فراوانی در صنایع آرایشی دارد. هنوز هم همان کاربرد همیشگی ضدالتهاب برای سوختگی‌های سطحی و محدود وجود دارد. اما چیزی که استفاده از زینک اکساید را جذاب می‌کند، فرمولاسیون ...

به خواندن ادامه دهید

مرطوب خشک کردن زینک اکسید روی

زینک اکساید در واقع همان اکسید روی است، روی ماده ای است حیاتی که در بدن انسان به مقدار زیادی وجود دارد مطالعات نشان داد زمانی که بدن دچار کمبود روی است ترمیم زخم ها به کندی صورت می گیرد.

به خواندن ادامه دهید

مصرف زینک روی پوست صورت چه تاثیری دارد ...

در بدن انسان، میزان زینک 2 تا 3 گرم است. پوست سومین بافت از نظر فراوانی روی در بدن است (60 درصد در ماهیچه‌های اسکلتی، 30 درصد در استخوان ها، 5 درصد در کبد و 5 درصد در پوست). اپیدرم در مقایسه با درم حاوی روی بیشتری است.

به خواندن ادامه دهید

کرم زینک اکسید چه مصارفی دارد؟ + بررسی فواید و ...

وقتی پماد زینک اکسید روی محل زخم مالیده می‌شود، باعث می‌گردد بدن دارای مقدار زیادی روی گردد که برای ترمیم سلول‌های پوستی لازم است. همچنین این پماد زخم را مرطوب و تمیز نگه می‌دارد.

به خواندن ادامه دهید

پماد زینک اکساید | روشن کردن پوست | استفاده برای ...

فواید پماد زینک اکساید 1- آفتاب سوختگی : در صورت اینکه دچار آفتاب سوختگی شده اید و پوستتان دچار التهاب و قرمز شده بهترین گزینه استفاده از پماد زینک اکساید است که التهابات را رفع کرده و به بهبود و بازسازی پوست کمک می کند.

به خواندن ادامه دهید

آیا می‌توان از پماد زینک اکساید به عنوان ... - SKINMAG

پس اگر یک کرم زینک اکساید از نوع مناسبی از این ماده استفاده کرده باشد و آن را از نظر سایز ذرات،‌ غلظت و نمای نهایی روی پوست به نحوی فرموله کرده باشد که در بازتاب دادن اشعه UV موثر عمل کند،‌ آن ...

به خواندن ادامه دهید

اکسید روی : خواص، روش های تولید، طیف ها، کاربردها!

مقدار کمی از تولیدات صنعتی زینک اکساید شامل فرآیندهای شیمیایی مرطوب است که با محلول های آبی نمک روی آغاز می شود، که از آن کربنات روی یا هیدروکسید روی رسوب می کند و سپس رسوب جامد در دمای حدود ۸۰۰ درجه سانتیگراد کلسینه می ...

به خواندن ادامه دهید

پماد زینک اکساید نحوه مصرف و عوارض آن | مجله ...

پماد زینک اکساید یک سد روی پوست ایجاد کرده و در برابر عوامل محرک و رطوبت از پوست آسیب‌دیده محافظت می‌کند. نام انگلیسی: Zinc oxide. اسامی رایج در ایران: پماد زینک اکساید مینو 25% ۳۰ گرم. زینک اکساید ...

به خواندن ادامه دهید

تاثیر زینک اکسید بر روی پوست | بهداشت نیوز

اکسید روی تنها ماده شناخته شده برای جلوگیری از هر سه فرم از اشعه UV است. این کار را با ایجاد یک سد محافظ بر روی سطح پوست و منعکس کننده اشعه انجام می دهد ، که از نفوذ آنها به پوست و آسیب شان جلوگیری ...

به خواندن ادامه دهید

معرفی دارو: زینک اکسید - وبلاگ اسنپ دکتر

زینک اکسید (Zinc Oxide) یا همان اکسید روی دارویی است که برای درمان اختلال‌های پوستی، آفتاب سوختگی، پیری زودرس پوست و سوختگی‌های خفیف استفاده می‌شود. زینک اکسید معمولاً به شکل پماد در داروخانه‌ها موجود است و می‌توان آن را ...

به خواندن ادامه دهید